Den kända krögaren och författaren Niklas Ekstedt har under de senaste veckorna arbetat intensivt med att skapa härliga och spännande nyheter till Hillenbergs meny. Här står säsongsenliga råvaror i centrum och rätter som lovar att erbjuda en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga.
Uteserveringen på Hillenberg har äntligen börjat blomma i takt med värmen, glasdörrarna står öppna och gästerna är välkomna att njuta av lunch, middag eller en drink på den mysiga uteserveringen.
Niklas Ekstedt är krögare för Hillenberg sedan 2018 och bland de nya rätter han skapat inför sommaren finns bland annat delikatesser som Pommes Anna med stenbitsrom, rökt färskost och syrad lök. Vit sparris med konfiterad äggula, vit soja, mandlar och brynt smör är en annan läckerhet. Lammentrecote med rosmarin- och citronsmör, eller ångad torskrygg med grillad broccolikräm, sommargrönsaker och sandefjordsås.
Hillenberg har även uppdaterat sin cocktailmeny med nya, uppfriskande smaker inför våren och sommaren. Den nya dryckesmenyn är skapad för att förhöja varje ögonblick av sommarens njutningar.
Här finns med andra ord en underbar möjlighet att välkomna in sommaren med en härlig utemiddag eller lunch!